JETT PLASMA – NÄSTA GENERATIONS PLASMALJUS

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument.
JETT Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av multifunktionella antiagebehandlingar, allt från eliminering av oönskade huddefekter såsom kärl, pigmenteringar, ytliga dyskromier, etc. till djupgående vävnadsuppstramning, s.k. Skin Tightening. Den minimalinvasiva metoden är en vetenskapligt beprövad teknik, som har påvisats speciellt effektivt, som icke-kirurgiskt ögonlockslyft (Blefaroplastik) och rynkreducering. Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer dess ”täthet” och eliminerar överflödig hud.
JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusutrustning som erbjuder 5 olika munstycken för olika indikationer, hudtyper och behandlingsområden. Dessutom erbjuds 3 olika handhavandetekniker (Dotting, Scanning och Elektrofores med plasmaflöde) i en och samma utrustning vilket anpassar för säker och effektiv behandling för alla hudområden och alla hudtyper.
JETT Plasma levererar tydliga och långtidsverkande resultat med få eller inga oönskade sidoeffekter.

Gold Tip

Eliminerar oönskade huddefekter
Djupgående Skin Tightenin

Silver Tip

Elektrofores med plasmaflöde
Djupgående vävnadsstimulering och lifting-effekt
Dotting: Djupgående vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och eliminerar.
Scanning: Ytlig vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och lyfter. Elektrofores: Vävnadsrevitalisering. Cellstimulerande plasmaflöde i kombination med inslussning av aktiva mesoterapeutiska ingredienser. Aktiverar, lyfter och rynkreducerar med långtidsverkande resultat.

RENÉE fillers har utvecklats med syfte att behålla egenskaperna hos vår biologisk hyaluronsyra så intakt som möjligt, detta för att ge ett så naturligt och säkert resultat som möjligt.
RENÉE är förstärkt med aminosyror, viktiga byggstenar för hudens proteiner såsom kollagen och elastin.
Denna nya formulering innebär också att RENÉE inte sväller i vävnaden efter injektion, något som är vanligt hos de flesta fillers, detta underlättar för ett uppnå ett optimalt estetiskt resultat.
Säkerhet och effekt är dokumenterad, estetiska resultatet uppskattas till 8 -12 månader